Wednesday, 20 February 2013

#NEDERLANDSE 911 BEWIJS ON TRIAL UK # HOF

911 BEWIJS ON TRIAL UK # HOF

POLISH HEROES
http://www.occupythebanks.com/2013/02/poland-ex-intelligence-chief-charged.html

Maar niet zo veel als Italianen! :)
http://www.occupythebanks.com/2013/02/massive-intel-ex-head-jailed-italy-war.html

WOW!!!!
http://www.occupythebanks.com/2013/01/belgium-mp-laurent-louis-hero-911truth.html

"Wet British Broadcasting Company

Mind Control

Origineel in het ENGELS (met links / video's etc)

http://www.occupythebanks.com/2013/02/kaboom-bbc-to-be-nailed-911truth.html

((KABOOM)) BBC 2b ** GENAGELD ** # AE911TRUTH
Nu begrijp ik waarom ZIJ neergehaalde CENSOREDNEWSNOW.COM ** NU **

Slechts vijf dagen, we gaan om dekking te bieden van deze historische JURIDISCHE EVENT. Als je genoeg doneren voor een smart-telefoon en contract in de komende twee dagen zullen we doen het live vanuit de rechtszaal (rechter het toelaat, hoewel de jurisprudentie aldus moeten zij {geen tijd voor uitleg}, zo niet, als Live AS Live kan legaal zijn!). Video Ook na te denken, met een smartphone die we kunnen krijgen dat de georganiseerde, RIGHT! : ~)

KABOOM - BBC - BRITSE hersenspoeling CORPORATION IN HOF ** 25 februari UK **"Op 25 februari, in het kleine stadje Horsham in Groot-Brittannië, is er een zeldzame en potentieel baanbrekende kans voor de 9/11 Truth Movement. Drie uur van gedetailleerde 9/11 het bewijs moet worden gebracht en onderzocht in een rechtbank van de wet, waar de British Broadcasting Corporation (BBC) zullen worden uitgedaagd over de onjuiste en tendentieuze wijze waarop zij heeft geportretteerd de gebeurtenissen en het bewijs van 9/11.
In de afgelopen 16 maanden, is BBC sterk uitgedaagd door mensen in het Verenigd Koninkrijk meer dan twee documentaires die ze toonden in september 2011 als onderdeel van de tiende verjaardag van 9/11, te weten 9/11: Conspiracy Road Trip 'en' The Conspiracy Files: 9/11 Ten Years On '. Formele complaintswere ingediend bij BBC over de onnauwkeurigheid en bias van deze documentaires, die volgens aan 9/11 activisten, in strijd was met de operationele behoeften van de BBC door middel van hun 'Royal Charter en overeenkomst' met het Britse publiek.
Dit document vereist BBC om te laten zien informatie die zowel een correcte en onpartijdige. Deze klachten werden gesteund door de VS gevestigde educatieve liefdadigheidsinstelling Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth), die gedetailleerde wetenschappelijk bewijs BBC naar de klachten steunbeer ingediend. De bewijzen richt zich in het bijzonder op de bevestigde vrije val van WTC 7 en NIST in 2008 toelating van dit feit. Daarnaast meer dan 300 AE911Truth petitie ondertekenaars deze klachten ondersteund door het sturen van brieven aan BBC met het verzoek dat de BBC dit bewijs aan het publiek te tonen.
Als een voortzetting van dit proces met de BBC, heeft documentaire filmmaker Tony Rooke besloten om een ​​persoonlijke standpunt in te nemen over dit onderwerp. De mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn verplicht om een ​​jaarlijkse omroepbijdrage die wordt gebruikt om BBC activiteiten te financieren betalen. Tony heeft geweigerd om zijn tv-en luistergeld te betalen, op basis van specifieke anti-terrorisme wetgeving.
Artikel 15 van de Britse Terrorism Act 2000, artikel 3, stelt dat het misdrijf om fondsen te verstrekken als er een gegronde reden om te vermoeden dat deze fondsen kunnen worden gebruikt voor de doeleinden van het terrorisme. Tony's eis is dat BBC heeft wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat de officiële versie van de gebeurtenissen van 9/11 niet mogelijk is en dat de BBC heeft actief geprobeerd om die mensen proberen om dit bewijs te brengen aan het publiek in diskrediet te brengen ingehouden. Volgens Rooke, door dit te doen, is BBC het ondersteunen van een cover-up van de ware gebeurtenissen van 9/11 en is daarom potentieel ondersteunen van de terroristische elementen die betrokken waren bij bepaalde aspecten van 9/11, die nog niet zijn geïdentificeerd en aangehouden om account.
Rooke is beschuldigd van een misdaad voor het niet betalen van zijn TV Licence Fee. Echter, diende hij een juridische uitdaging om de kosten te en is nu succesvol geweest in de toekenning van een verschijning in de rechtbank van een magistraat, waar hij drie uur beschikbaar, zijn verklaringen als verdediging tegen de aanklacht te presenteren. Tony heeft samen een formidabel team om hem te steunen in de presentatie van het bewijs, waaronder de volgende twee uitstekende 9/11 onderzoekers:
Professor Niels Harrit
P
Dr Niels Harrit is een hoogleraar chemie aan de Universiteit van Kopenhagen en is een van 's werelds toonaangevende experts op het wetenschappelijk bewijs dat het officiële verhaal van 9/11 in tegenspraak. Professor Harrit team van wetenschappers in Kopenhagen bleek dat er was thermitic residu, zowel ontstoken en unignited, gedurende het stof van de drie WTC-torens nano-engineered. Hij leidde het team en publiceerde het peer-reviewed onderzoek bij een officieel wetenschappelijk tijdschrift. Hij is ook een expert op de andere aspecten van wetenschappelijk wordt aangetoond gecontroleerde sloop van de drie torens.
Professor Harrit is geïnterviewd voor een belangrijke documentaire met BBC in 2011, waar de BBC duidelijk probeerde te kwellen en in plaats diskrediet hem dan kijken naar de wetenschappelijke bewijzen, die verwoestende aan het officiële verhaal van de vernietiging van de Twin Towers. Professor Harrit's team nam de voorzorgsmaatregel van het opnemen van dit gesprek en de interactie voor als na het interview, waaruit duidelijk blijkt het lastig vallen en zeer ongepast gedrag door BBC
Tony Farrell
Tony Farrell is een voormalig Intelligence Analist voor de South Yorkshire Police Department. Hij werd ontslagen in 2010, omdat hij voelde zich gedwongen door zijn geweten de waarheid in zijn proces-verbaal en staat te vertellen dat, als gevolg van zijn omvangrijke analyse van de gebeurtenissen van 9/11 en het 7/7 aanslagen in Londen, hij van mening dat de grootste terrorist bedreiging voor de openbare kwam niet van islamitische extremisten, maar uit interne bronnen binnen de Amerikaanse en Britse vestiging. Hij is nu wijdt zijn leven aan het helpen om het bewijs bloot te leggen en hij is een uitdaging zijn ontslag door middel van internationale rechtbank.
Andere leden van de presentatie Rooke Het team van onder andere:
Ian Henshall: Leading Britse auteur op 9/11 en oprichter van de Britse groep 'Re-onderzoeken 9/11'911 POLISH HEROES
http://www.occupythebanks.com/2013/02/poland-ex-intelligence-chief-charged.html

Maar niet zo veel als Italianen! :)
http://www.occupythebanks.com/2013/02/massive-intel-ex-head-jailed-italy-war.html
http://www.occupythebanks.com/2013/01/belgium-mp-laurent-louis-hero-911truth.html
Ray Savage: Voormalig contraterrorisme functionaris die aantoont de officiële 9/11 verhaal niet waar is
Peter Drew: UK AE911Truth Action Group Facilitator
Naast deze presentatoren, er zijn gedetailleerde schriftelijke getuigenissen van bewijs en steun van vier andere 9/11 onderzoekers die zullen worden ingezet om versterking naar Tony's verdediging:
Richard Gage, AIA: oprichter / CEO van Architects & Engineers for 9/11 Truth
Dwain Deets: Voormalig NASA-directeur van Aerospace Projecten
Erik Advocaat: Oprichter van brandweermensen van 9/11 Truth
Jake Jacobs: Veteraan Amerikaanse piloot en lid van Pilots for 9/11 Truth
Het bewijs over 9/11, dat zal worden gepresenteerd door de verschillende personen hierboven zelden of nooit te zien in een rechtbank in Groot-Brittannië, zodat deze rechtszaak een unieke en waardevolle mogelijkheid voor de 9/11 Truth beweging .
Wij moedigen alle AE911Truth supporters en petitie ondertekenaars in het Verenigd Koninkrijk aan deze zitting bij te wonen - hoe meer hoe beter. Een uitstorting van ondersteuning versterkt de boodschap dat de 9/11 Truth Movement moet gehoord worden en dat er moet een nieuw en onafhankelijk 9/11 onderzoek.
De datum en de plaats van de hoorzitting zijn als volgt:
25 februari om 10:00 uur
Horsham Magistrates 'Court [Hof 3]
Het Justitiepaleis
Hurst Road
Horsham
West Sussex
Engeland
RH12 2ET
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Drew, AE911Truth UK Action Group Leader, attruthfor911 [at] hotmail.co.uk "

We hebben WARN RUBIN van zijn op handen zijnde tribunaal voor oorlogsmisdaden in:

Vrijdag de 05 oktober 2012
# 911TRUTH RUBIN de vervolging van oorlogsmisdaden # BBC

Wist u dat we waren een grapje

Mor FOOL mens!

# OPCLEANSWEEP INTEL 911

ACTIVISTEN: GLOBAL BRIEFING

Details


BILDERBERG Vervolgingen!
911 Oorlogsmisdadiger HUNT!
POLISH ex-Intel hoofd Charged!
Italiaanse ex-Intel Head * Jailed *! 1 DOWN!
BELGISCHE 911 Waarheid GEHOORD!
Klik hoort Laatste Bush HUNT!
BLAIR Schotse parlement STEM
DUTROUX [DOWNLOAD] ter plaatse

Speel je rol! Het is COSMIC!

Heb je niet weet over deze wereld EXCLUSIVE vertalen?
http://www.occupythebanks.com/2012/09/rule-of-law-returns-911-perps-takedown_17.html
Wist u dat we intervieweed Richard Gage? (Vid hier in een tweede!). Nooit heb heel rond moet plakken ze beide samen, krijg je op het:

Nu begrijp ik waarom ZIJ neergehaalde CENSOREDNEWSNOW.COM ** NU **


.
Alsjeblieft, DONEREN RIGHT NOW, laten we terug gaan deze website na ** VANDAAG! **! En dan zie je de twee video's afdoende TONEN DE Inside Job in het Pentagon!Je weet wel, degene die ze gehersenspoeld ZELFS Neils HARRIT (heb hem niet verteld dat het bestond, en heb hem aan te geven was nooit vrijgegeven, CLEVER CLEVER PSYOPS STUFF!).

"Geupload: op 11 september 2011

World Exclusive CENSORED CAMBRIDGE UNIVERSITY INTERVIEW:
Richard Gage, oprichter van Architects and Engineers voor 911 Waarheid!

Opgenomen op 18 juni 2011 om Clare College, Cambridge University, kort nadat Richard Gage twee uur STUNNING presentatie voor de explosieve bewijs voor controlled demolition van de Twin Towers * en * gebouw 7 op 911 (een presentatie die zal worden onze volgende upload) .. . in dit interview, we hadden Richard met de vragen die niemand anders durft te vragen - en Richard * heeft * naam namen in zijn reacties - goed voor hem! :)

Essentiële bekijken voor alle 911 onderzoekers, die geïnteresseerd zijn in de censuur van de 'vrije' pers in de westerse wereld, historici, en anderen: geen vragen overblijven ongevraagd in deze, de volle, ongekuiste gesprek. Wij zouden het bijzonder onderzoekers aanmoedigen om de bedrijven genoemd door Richard Gage tijdens ons interview te onderzoeken, we raden ze waren dekmantelbedrijven ... en weinig graven zou kunnen bevestigen dat geloven we.

Het perceel, met dit interview lieve vrienden, verdikt aanzienlijk!

BELANGRIJK - vooral de kijkers in Groot-Brittannië


De BBC heeft * NIET * sturen iemand om 's werelds toonaangevende onderzoeker vragen over de Towers' collapse, en een vertegenwoordiger van, als op het moment van schrijven, meer dan 1.500 gekwalificeerde architecten en ingenieurs - Richard Gage - zelfs * ONE * vraag.

Wij zouden in het openbaar willen de vriendelijke medewerking van MI7 bedanken om ons te helpen de rechten te verkrijgen om te filmen en te distribueren dit interview ook en natuurlijk, Richard Gage in persoon, als vertegenwoordiger van onze dank aan de 1.500 + Architecten en Ingenieurs in AE911Truth . org wie we niet konden spreken, deze keer! ;)

Links:
http://www.ae911truth.org - doneren aan AE911Truth.org
http://www.censorednewsnow.com - zeer gecensureerd onderwerpen blootgelegd! ;)
http://www/miseven.wordpress.com - MI7: Real Politiek @ Cambridge

NB: Twitter feed wonen nu in aanvulling op onze website dit kanaal: Volg en retweet # CENSOREDNEWSNOW - route rond de censuur. :) TIA! "

BBC hersenspoelen LIVE: Ik heb persoonlijk noot voor de eerste keer, zegt ze eigenlijk, lijkt op een atoombom!"Gepubliceerd op 23 november 2012

Gelieve uit en favoriete deze video, als je YouTube-account is verbonden met je Twitter-account dus zullen we in staat om u te volgen (hopelijk zul je ons volgen). tijd de goede mensen van deze planeet, de 99%, wat buillets gezet in die 1% (vuurpelotons klinkt perfect voor mij, want hen, je weet wel, de criminele satanische duistere kliek). Waarom niet de rollen om te draaien op THEM ** NU ** Obama? Of kunnen we altijd te proberen je, weet je, als we persoonlijk gewaarschuwd zouden we, langs wth een rechter! ;)

Pentagon Attack - Case Closed - MILITAIRE DID IT ;) COUP IN AMERICA # DarlkCabal
http://www.occupythebanks.com/2012/07 ...
WTC - perps * WERDEN * GEVANGEN - FBI, NYPD - SCHULDIG - oorlogsmisdaden! ;)
http://www.occupythebanks.com/2012/09 ...
CIA, FBI, en nog veel meer - WORLD EXCLUSIVE 911 VERTAALBUR EAU - Ere-rechter van het Italiaanse Hof van Cassatie; Rechter Imposimato; OBAMA GEWAARSCHUWD 2011 ;)
http://www.occupythebanks.com/2012/09 ...
MEET GODZILLA ;)
http://www.occupythebanks.com/2012/05 ...

NB: tijdelijke schrijf-up ... snel bewegen vandaag! :) Zal worden bijgewerkt (niet zeker wanneer): doe mee: wij hebben waarschuwde de oorlogsmisdadiger bij de BBC, Rubin, van zijn op handen zijnde tribunaal voor oorlogsmisdaden (hij is voortzetting van deze hersenspoeling, zelfs van Europese wetenschappers inderdaad) .. "

http://www.occupythebanks.com/2013/02/kaboom-bbc-to-be-nailed-911truth.htmlThe White Rabbit!

Tweet & FB our InfoGraphic!


#OTB #Ascension2013 #TRUTH
───▄▄██████████▄▄▄▄▄▄▄█
▄█▄██▄██▄███▀BANKASTERBOMA!
FREE HELICOPTERS http://www.occupythebanks.com

Source(s):


http://www.occupythebanks.com
No Banksters  were harmed in the production of this blog.

Unfortunately.


No comments :

Post a comment

Only members (obviously) can comment; no moderation; direct to page.

Note: only a member of this blog may post a comment.