Wednesday, 20 February 2013

#MALAY Undang-undang Penyiaran British Syarikat Kawalan Minda.

Undang-undang Penyiaran British Syarikat Kawalan Minda.

ASAL DALAM BAHASA INGGERIS (dengan link / video dan sebagainya).
http://www.occupythebanks.com/2013/02/kaboom-bbc-to-be-nailed-911truth.html

((KABOOM)) BBC 2b ** dipaku ** # AE911TRUTH.
SEKARANG saya memahami MENGAPA MEREKA dijatuhkan CENSOREDNEWSNOW.COM ** SEKARANG. **

Hanya lima hari, kita akan MENYEDIAKAN PERLINDUNGAN PERISTIWA BERSEJARAH ini PERUNDANGAN. Jika anda menderma cukup untuk telefon pintar dan kontrak dalam DUA HARI akan datang, kita akan lakukan ia LIVE dari mahkamah (hakim membenarkan; walaupun caselaw yang berkata, mereka harus {tiada masa untuk menjelaskan}; jika tidak, AS LIVE AS. LIVE BOLEH PERUNDANGAN!). Video, terlalu memikirkan ia, dengan telefon pintar kita boleh mendapatkan yang dianjurkan, BETUL! : ~).

KABOOM - BBC - indoktrinasi PERBADANAN BRITISH DALAM MAHKAMAH 25HB FEBRUARI ** UK. **


"Pada 25 Februari, dalam bandar yang kecil daripada Horsham di United Kingdom, terdapat akan menjadi satu peluang jarang berlaku dan berpotensi yang menggemparkan bagi pergerakan itu 9/11 kebenaran. Tiga jam keterangan terperinci 9/11 adalah untuk akan dibentangkan dan dianggap di mahkamah. undang-undang di mana Perbadanan Penyiaran British (BBC) akan dicabar melalui cara yang tidak tepat dan berat sebelah di mana ia telah digambarkan peristiwa dan bukti 9/11.
Sejak 16 bulan lepas, BBC telah dicabar kuat oleh individu-individu di UK lebih dua dokumentari yang mereka menunjukkan pada September 2011 sebagai sebahagian daripada ulang tahun kesepuluh 9/11, iaitu '9 / 11: Konspirasi Road Trip 'dan' Konspirasi. Files: 9/11 Sepuluh Tahun On '. Complaintswere formal diserahsimpan dengan BBC atas ketidaktepatan dan berat sebelah dokumentari ini, yang, menurut 9/11 ke aktivis, adalah pelanggaran keperluan operasi BBC melalui Piagam Diraja dan Perjanjian 'mereka dengan orang awam British.
Dokumen ini memerlukan BBC untuk menunjukkan maklumat yang tepat dan saksama. Ini aduan telah disokong oleh AS berasaskan amal Arkitek Jurutera & pendidikan untuk Kebenaran 9/11 (AE911Truth), yang mengemukakan bukti saintifik terperinci untuk BBC berbanir aduan. Bukti-bukti yang memberi tumpuan khususnya yang disahkan jatuh bebas WTC 7 dan kemasukan 2008 NIST itu hakikat ini. Di samping itu, lebih 300 penandatangan petisyen AE911Truth menyokong aduan ini dengan menghantar surat kepada BBC, meminta bahawa BBC menunjukkan bukti ini kepada orang ramai.
Sebagai kesinambungan proses ini dengan BBC, pembuat filem dokumentari Tony Rooke telah memutuskan untuk mengambil pendirian peribadi mengenai isu ini. Orang-orang di United Kingdom yang diperlukan untuk membayar lesen TV yuran tahunan yang digunakan untuk membiayai operasi BBC. Tony telah enggan untuk membayar yuran lesen TV di atas asas undang-undang yang khusus anti-keganasan.
Seksyen 15 Akta Keganasan UK 2000, Perkara 3, menyatakan bahawa ia adalah kesalahan untuk menyediakan dana jika terdapat sebab yang munasabah untuk mengesyaki bahawa dana tersebut boleh digunakan untuk tujuan keganasan. Tuntutan Tony adalah bahawa BBC telah menyembunyikan bukti saintifik yang menunjukkan bahawa versi rasmi peristiwa 9/11 tidak mungkin dan bahawa BBC telah secara aktif cuba untuk menjatuhkan orang-orang yang cuba untuk membawa bukti ini kepada orang ramai. Menurut kepada Rooke, dengan berbuat demikian, BBC adalah menyokong satu penutup-up-peristiwa yang benar 9/11 dan adalah oleh itu berpotensi menyokong mereka elemen pengganas yang telah terlibat dalam beberapa aspek 9/11 yang belum pernah dikenal pasti dan diadakan untuk. akaun.
Rooke telah didakwa dengan jenayah kerana tidak membayar Fee Lesen TV beliau. Walau bagaimanapun, beliau telah membuat satu cabaran undang-undang kepada pertuduhan ini dan kini telah berjaya dalam diberikan penampilan di mahkamah Majistret, di mana beliau mempunyai tiga jam disediakan untuk mengemukakan keterangan untuk membela diri terhadap pertuduhan itu. Tony telah meletakkan bersama satu pasukan yang hebat untuk menyokong beliau membentangkan bukti, termasuk yang berikut dua orang penyelidik 9/11 tertunggak:.
Profesor Niels Harrit.
P.
Dr Niels Harrit adalah Profesor Kimia di Universiti Copenhagen dan merupakan salah satu pakar terkemuka di dunia pada bukti saintifik yang bercanggah dengan cerita rasmi 9/11. Pasukan Profesor Harrit saintis di Copenhagen membuktikan bahawa terdapat nano kejuruteraan sisa thermitic, kedua-duanya dinyalakan dan unignited, sepanjang debu daripada tiga menara WTC. Beliau mengetuai pasukan dan menerbitkan kajian peer-ulasan dalam jurnal saintifik yang rasmi. Beliau juga merupakan pakar dalam aspek-aspek lain bukti saintifik yang menunjukkan perobohan dikawal tiga menara.
Profesor Harrit telah ditemuramah untuk dokumentari utama dengan BBC pada tahun 2011 di mana BBC jelas cuba untuk mengganggu dan mencemar nama baik dia bukannya melihat bukti saintifik, yang mengakibatkan kemusnahan kepada cerita rasmi kemusnahan Twin Towers. Pasukan Profesor Harrit mengambil langkah berjaga-jaga rakaman temu bual ini, serta interaksi sebelum dan selepas temu bual itu, yang jelas menunjukkan gangguan dan kelakuan sangat tidak sesuai oleh BBC.
Tony Farrell.
Tony Farrell adalah Penganalisis Perisikan bekas untuk Jabatan Polis Yorkshire Selatan. Beliau telah dipecat pada tahun 2010 kerana dia merasakan dipaksa oleh hati nuraninya untuk memberitahu yang kebenaran dalam laporan rasmi beliau dan menyatakan bahawa, disebabkan analisis luas beliau yang peristiwa 9/11 dan yang 7/7 London pengeboman, dia dianggap bahawa itu pengganas terbesar. ancaman kepada orang ramai tidak datang dari pelampau Islam tetapi dari sumber dalaman di dalam Amerika Syarikat dan penubuhan British. Beliau kini mendedikasikan hidupnya untuk membantu untuk mendedahkan bukti dan dia mencabar pemecatan beliau melalui mahkamah antarabangsa.
Ahli-ahli lain pasukan persembahan Rooke termasuk:.
Ian Henshall: Utama pengarang UK pada 9/11 dan pengasas kumpulan UK 'Re-menyiasat 9/11'.
Ray Savage: Bekas pegawai counterterrorism yang menunjukkan cerita rasmi 9/11 adalah tidak benar.
Peter Drew: Fasilitator AE911Truth Kumpulan Tindakan UK.
Di samping ini pembentang, terdapat testimoni bertulis terperinci bukti dan sokongan daripada empat penyelidik 9/11 lain yang akan dikerahkan untuk mengukuhkan pertahanan Tony:.
Richard Gage, AIA: Pengasas / Ketua Pegawai Eksekutif Arkitek & Engineers untuk Kebenaran 9/11.
Dwain Deets: Bekas Pengarah NASA Projek Aeroangkasa.
Peguam Erik: Pengasas anggota bomba untuk Kebenaran 9/11.
Jake Jacobs: Veteran AS penerbangan juruterbang dan ahli Juruterbang untuk Kebenaran 9/11.
The bukti tentang 9/11 yang akan akan dibentangkan oleh itu individu pelbagai atas telah jarang, jika pernah, telah dilihat di mahkamah mana-mana undang-undang di United Kingdom, jadi ini kes mahkamah mewakili satu peluang unik dan berharga untuk yang pergerakan 9/11 Kebenaran. .
Kami menggalakkan semua penyokong AE911Truth dan penandatangan petisyen di UK untuk menghadiri perbicaraan di mahkamah - lebih banyak lebih baik. Satu pencurahan sokongan akan mengukuhkan mesej bahawa pergerakan 9/11 kebenaran perlu untuk didengar dan bahawa perlu ada satu siasatan baru dan bebas 9/11.
Tarikh dan lokasi pendengaran adalah seperti berikut:.
25 Feb pada jam 10:00 pagi.
Mahkamah Majistret Horsham '[Mahkamah 3].
Mahkamah Undang-undang.
Hurst Road.
Horsham.
West Sussex.
England.
RH12 2ET.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Peter Drew, AE911Truth UK Kumpulan Tindakan Pemimpin, attruthfor911 [at] hotmail.co.uk ".

Kami melakukan SURAH AS Rubin PERBICARAAN JENAYAH PERANG PERTIMBANGAN beliau:.

JUMAAT, 5 OKTOBER 2012.
# 911TRUTH Rubin PERANG JENAYAH PENDAKWAAN # BBC.

Adakah u fikir kami bergurau.

Mor manusia bodoh!

# OPCLEANSWEEP INTEL 911.

Aktivis: TAKLIMAT GLOBAL.

Butiran.


BILDERBERG Pendakwaan!
911 Perang Jenayah HUNT!
POLISH Ex-Intel Ketua Didakwa!
ITALIAN Ex-Intel Ketua * DIPENJARAKAN *! 1 TURUN!
Kebenaran 911 Belgium DIDENGAR!
KLIK MENDENGAR HUNT terkini Bush!
BLAIR Parlimen Scotland VOTE.
DUTROUX [DOWNLOAD] tapak.

PLAY BAHAGIAN ANDA! Ia COSMIC!

Tidakkah kamu tahu tentang Terjemahan EKSKLUSIF DUNIA ini?
http://www.occupythebanks.com/2012/09/rule-of-law-returns-911-perps-takedown_17.html.
Adakah u tahu kita intervieweed Gage Richard? (Orangutan sini dalam kedua!). Tidak pernah cukup mendapat sekitar untuk melekat kedua-dua mereka bersama-sama, akan mendapat di atasnya:.

SEKARANG saya memahami MENGAPA MEREKA dijatuhkan CENSOREDNEWSNOW.COM ** SEKARANG. **


.
Sila, Donate SEKARANG; mari DAPATKAN LAMAN INI BACK UP ** HARI **! Dan kemudian anda boleh melihat DUA video meyakinkan MENUNJUKKAN THE JOB INSIDE di Pentagon!Anda tahu, ONE MEREKA WALAUPUN brainwashed HARRIT Neils (tidak memberitahunya ia wujud, DAN mendapat HIM menyatakan ia tidak pernah dikeluarkan, PSYOPS Pandai Pandai STUFF!).

"Uploaded on Sep 11, 2011.

DUNIA EKSKLUSIF ditapis TEMUDUGA UNIVERSITI CAMBRIDGE:
Richard Gage, pengasas Architects and Engineers untuk 911 Kebenaran!

Direkodkan pada 18 Jun 2011 di Clare College, Cambridge University, sejurus selepas pembentangan dua jam yang menakjubkan Richard Gage meliputi bukti LETUPAN untuk perobohan dikawal menara berkembar * dan * bangunan 7 pada 911 (persembahan yang akan upload seterusnya kami) .. . dalam temu bual ini, kita mencapai Richard dengan soalan-soalan yang tidak ada orang lain yang berani bertanya dan Richard * tidak * nama nama dalam jawapan beliau - baik untuk dia! :).

Tontonan penting untuk semua 911 penyelidik, mereka yang berminat dalam penapisan akhbar 'bebas' di dunia barat, sejarah, dan lain-lain: ada soalan dibiarkan tanpa diminta dalam hal ini, penuh, temuduga unexpurgated. Kami terutamanya akan menggalakkan penyelidik untuk menyiasat syarikat yang dinamakan oleh Richard Gage semasa temu duga kita, kita rasa mereka adalah syarikat hadapan ... dan hanya menggali sedikit akan dapat mengesahkan bahawa, kita percaya.

Plot, dengan wawancara ini sayang kawan-kawan, pekat jauh!

NOTA PENTING - terutamanya kepada penonton di UK.

BBC tidak * TIDAK * menghantar sesiapa sahaja untuk bertanya penyelidik terkemuka dunia keruntuhan Menara ', dan seorang wakil, kerana pada masa menulis, lebih 1,500 arkitek dan jurutera yang berkelayakan - Richard Gage - walaupun * SATU * soalan.

Kami terbuka akan suka untuk mengucapkan terima kasih yang mesra kerjasama daripada MI7 dalam membantu kita mendapatkan hak untuk filem dan mengedarkan wawancara ini dan juga sudah tentu, Gage Richard secara peribadi, sebagai wakil satu terima kasih kepada yang 1500 Arkitek + dan Jurutera di AE911Truth. . org yang kita tidak dapat bercakap dengan, kali ini! ;).

Links:.
http://www.ae911truth.org - menderma kepada AE911Truth.org.
http://www.censorednewsnow.com - ditapis subjek sangat terbongkar! ;).
http://www/miseven.wordpress.com - MI7: Politik Tanah @ Cambridge.

NB: suapan Twitter kini hidup di samping ke laman web kami dan saluran ini: please mengikuti dan retweet # CENSOREDNEWSNOW - laluan sekitar penapis. :) TIA! ".

BBC indoktrinasi LIVE: Saya sendiri ambil perhatian untuk MASA PERTAMA, dia sebenarnya berkata ia kelihatan seperti bom atom SATU!"Published on Nov 23, 2012.

Sila seperti dan video kegemaran ini; jika akaun youtube anda disambungkan ke akaun Twitter anda dengan itu kita akan dapat mengikuti anda (dan diharapkan anda akan mengikuti kami). masa orang-orang yang baik planet ini; 99%, meletakkan beberapa buillets% mereka 1 (skuad menembak bunyi yang sempurna kepada saya; MEREKA; anda tahu, Iblis JENAYAH gelap bersekongkol). Mengapa tidak mengubah jadual pada MEREKA ** SEKARANG ** Obama? Atau kita sentiasa boleh CUBA ANDA TERLALU, anda tahu, sebagai KITA PERIBADI amaran kepada kamu KITA MENGINGINKAN, bersama-sama wth HAKIM! ;).

Pentagon Serangan - Kes Tertutup - KETENTERAAN JPS IT ;) rampasan kuasa di America # DarlkCabal.
http://www.occupythebanks.com/2012/07 ...
WTC - PERPS * TELAH * ditangkap FBI, NYPD - bersalah - JENAYAH PERANG! ;).
http://www.occupythebanks.com/2012/09 ...
CIA; FBI, dan BANYAK LAGI - DUNIA EKSKLUSIF 911 TRANSLATIO N - Hakim Kehormat Agung Itali Mahkamah; Imposimato Hakim; Obama memberi amaran 2011 ;).
http://www.occupythebanks.com/2012/09 ...
KENALI Godzilla ;).
http://www.occupythebanks.com/2012/05 ...

NB: sementara menulis-up ... bergerak pantas hari ini! :) Akan dikemaskini (tidak pasti apabila): melakukan nota: kita telah memberi amaran PERANG JENAYAH di BBC, Rubin, PERBICARAAN JENAYAH PERANG beliau akan berlaku (dia meneruskan indoktrinasi ini, walaupun saintis Eropah, sesungguhnya) .. ".

The White Rabbit!

Tweet & FB our InfoGraphic!


#OTB #Ascension2013 #TRUTH
───▄▄██████████▄▄▄▄▄▄▄█
▄█▄██▄██▄███▀BANKASTERBOMA!
FREE HELICOPTERS http://www.occupythebanks.com

Source(s):


http://www.occupythebanks.com
No Banksters  were harmed in the production of this blog.

Unfortunately.


No comments :

Post a comment

Only members (obviously) can comment; no moderation; direct to page.

Note: only a member of this blog may post a comment.