Tuesday, 13 August 2013

BAČENA MINI NUKLEARNA BOMBA NA HOMS U #SIRIJI


"Uvod u nuklearni rat


Eksperti sumnjaju da je eksplozija skladišta municije u Homsu, koje su pogodili pobunjenici, izvedena mini nuklearnom bombom. SAD zatvorile svoje ambasade na Bliskom istoku upravo zbog nuklearnog rata u Siriji.

Velika eksplozija koja se početkom avgusta dogodila u sirijskom gradu Homsu kad su pobunjenici pogodili vojno skladište municije bila je u stvari nuklearna, tvrde vojni analitičari.
Prema zvaničnim izveštajima, u dosad neviđenoj eksploziji stradalo je 40 vojnika i civila, međutim, izvori iz Sirije tvrde da je poginulo najmanje 200 ljudi, a da je dvostruko više prijavilo tegobe, poput mučnine, povraćanja, glavobolje i temperature, što je karakteristično za radijacijsku bolest.
Pečurka posle eksplozije
Na osnovu snimka koji se pojavio na internetu, vojni stručnjaci tvrde da je skladište municije pogođeno malom, taktičkom nuklearnom raketom. Naime, na snimku se vidi eksplozija u obliku pečurke, što je svojstveno eksplozijama atomskih bombi. Zatim sledi konvencionalna eksplozija, verovatno od eksplozije municije u skladištu."
Source:

Tweet

The White Rabbit!  
#BankstersRabbit 
Operations PRONTO U Human!
http://www.occupythebanks.com/search?q=OpNSA

No comments :

Post a Comment

Only members (obviously) can comment; no moderation; direct to page.

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts - All Time